Новини

Вісті з 11 класу

DSC 0046Ми, українські діти – діти сучасної Європи, маємо бажання разом з європейськими країнами будувати своє майбутнє і майбутнє нашої рідної України! Ми хочемо відкрити для себе Європу і пізнати європейський простір!

В 11 класі з метою покращити знання про Європейський Союз, основні напрямки його діяльності, країни-члени ЄС, європейські цінності, історію, економіку, культуру; сприяти формуванню усвідомлення власної ролі й значення у житті держави, причетності до європейського співтовариства; прищепити дітям навички самостійного здобування інформаційних матеріалів щодо роботи ЄС у цікавій пізнавально-ігровій формі був проведений виховний захід на тему: «ВИВЧАЙ ЄВРОПУ – ЗМІНЮЙ УКРАЇНУ».

Учні показали свої знання за темами: «Ці неповторні країни», «Фінанси ЄС», «Кухні і їжа країн ЄС», «Ці неповторні твори», «Кордони», «Міста Європи», «Митці».

Європа змінює своє обличчя, а наша Україна знаходиться в епіцентрі цих змін, доводячи своє прагнення називатися Європейською державою. Тому кожен із нас може з гордістю сказати: «Я – європеєць!»

Класний керівник 11 класу Тіщенко І.О.